Werken bij EnergyVision

Een maatschappelijk relevante job waar jij het verschil maakt

Stap binnen in de bruisende wereld van EnergyVision, waar elke dag een avontuur is vol nieuwe uitdagingen en kansen om het verschil te maken. Bij ons draait alles om het creëren van een duurzamere toekomst, en jij kunt daar een essentiële rol in spelen.

Als je op zoek bent naar meer dan alleen een job, maar naar een betekenisvolle carrière waarbij jouw inzet direct bijdraagt aan een positieve impact op de samenleving, dan ben je bij EnergyVision aan het juiste adres. We zijn op zoek naar visionairs, doeners en probleemoplossers die gedreven worden door een passie voor groene energie en een diep verlangen om te groeien, te leren en te excelleren. Bij ons vind je een transparante, collaboratieve cultuur en ruimte voor jouw unieke bijdrage. Ontdek onze vacatures hieronder en maak binnenkort deel uit van ons team! 

 

Vind de job die bij je past

Vacatures

Gent, België

.NET Developer

Raak jij gepassioneerd door het ontwikkelen van nieuwe applicaties in .NET? Heb je al een mooi aantal jaren ervaring als .NET developer op de teller staan?

Gent, België

Cloud Engineer

Ben jij iemand die zich geroepen voelt om implementaties van uitbreidingen op de cloudomgeving uit te voeren? Dan is deze vacature volledig voor jou!

Gent, België

Klusjesman - Gent & Brussel

Ben jij praktisch én technisch aangelegd? Schrikt fysiek werk jou niet af?

Gent, België

Accountancy Coordinator

Kan je terugblikken op een stevige ervaring in Accountancy? Ben jij een sterke peoplemanager? Spreekt een uitdagend takenpakket met veel verantwoordelijkheid jou wel aan?

Gent, België

Senior Project Manager eMobility

Ben jij een krak in het overzicht bewaren over verschillende projecten? Beschik je over sterke elektrotechnische skills?

Gent, België

Collection Support Officer

Ben jij analytisch ingesteld en ga je steeds probleemoplossingsgericht te werk? Ben je daarnaast ook communicatief sterk?

Je voordelen

Wat we jou bieden

Een uitdagende job en een mooi salarispakket zijn belangrijk, maar bij EnergyVision gaan we verder om jou een unieke werkervaring te bieden.

Opleiding

Je krijgt de kans om je verder te ontwikkelen op professioneel en persoonlijk vlak.

Work-life balans

Naast werknemer zijn we ook ouder, sporter, muzikant,... Jouw leven buiten het werk is minstens even belangrijk.

Teambuilding

Op tijd en stond versterken we graag onze inwendige mens. Gewoon, spontaan na het werk of tijdens een tot in de puntjes uitgewerkt teamweekend.

Niet meteen de functie die je zocht of wil je meer informatie?

Onze HR Coordinator Evert-Jan helpt jou graag verder!