EnergyVision, de energieleverancier van KMO’s.

100% groen en 100% lokaal.

EnergyVision (hoofdzetel in Gent en Brussel, ook actief in Marokko en China) brengt duurzame energie-oplossingen naar uw bedrijf, zonder kosten of risico.

Verminder uw energieverbruik 

De goedkoopste energie is de energie die u niét verbruikt. We vervangen uw oude, energieverslindende technologieën door recente oplossingen (denk aan LED-verlichting of andere optimalisaties).
 

Wij willen ons verbruik verminderen.

Wek uw eigen
energie op

We gebruiken de onbenutte ruimte van uw dak en plaatsen er kosteloos zonnepanelen op. U wekt groene energie op en betaalt enkel voor de energie die u ook effectief verbruikt.

 

Wij willen zonnepanelen op ons dak.

Stap over naar 100% groene energie

U bent in Brussel gevestigd? Stap nu over naar Brusol als energieleverancier. Brusol is ons lokaal project in het Gewest. Onze belofte: 100% groen en 100% made in Brussels. (U bent gevestigd in Vlaanderen? Hold tight, binnenkort lanceren we hier ook.)

Wij stappen over naar Brusol

(Opgelet, u wordt doorverwezen naar onze Brusselse website www.brusol.be)

100% Groene energie

100% Lokale energie

0 euro Investering

Slimme energieoplossingen voor
slimme klanten

EnergyVision, dat zijn 135 medewerkers die alles doen om de klant centraal te stellen. We streven naar maximale energiebesparingen, nemen alle financiële drempels weg voor de klant en we kiezen integraal voor kwaliteit. We produceren groene energie bij intussen reeds meer dan 8.000 klanten. Dat is goed voor ruim 400 miljoen kWh groene stroom per jaar, bij onze klanten in België, China en Marokko. Alle investeringen worden door ons gedragen. De klant betaalt enkel voor de effectief verbruikte stroom, en dat aan een gegarandeerd lagere prijs dan z’n huidig energietarief.

Met EnergyVision geniet u van een integrale energie-ontzorger.

We zijn zoveel meer dan bouwers van zonnepanelen: we analyseren uw energieverbruik, we tekenen alles uit, we rekenen alles uit, we financieren de hele installatie, en ja, we bouwen die ook zelf. Nadien onderhouden en monitoren we de installatie gedurende de hele levensduur.

Geen eigen investering

Wij dragen de volledige investering van elke installatie die we plaatsen. We financieren een project gedurende één, vijf, acht, tien, zelfs vijftien jaar. De klant neemt geen enkel risico op investeringsvlak. 

Gegarandeerd goedkopere energie

De energie van onze projecten is gegarandeerd goedkoper dan wat een klant vandaag betaalt. Er zijn geen verrassingen of kleine lettertjes. Een kWh bij ons goedkoper dan een kWh elders in de markt, gegarandeerd.

Zonder risico’s

Er is geen enkel financieel of technisch risico voor de klant: een klant betaalt enkel voor de groene stroom die hij effectief afneemt. Werkt de installatie niet of heeft de klant geen energie nodig, dan betaalt de klant ook niks.

Deze bedrijven gingen u voor wereldwijd

Reeds 8.000 tevreden klanten gingen u voor en kozen voor EnergyVision. We zijn enkel actief in regio’s waar we eigen teams en eigen kantoren hebben. Zo zijn we altijd in de nabijheid van onze klanten.

Bekijk hier voor meer voorbeelden

Zonne-irrigatie in Marokko

20/10/2021

Volledig autonome irrigatiesystemen,
aangedreven door zonne-energie.

In ruraal Marokko, op plaatsen waar het elektriciteitsnet niet passeert, bouwen we telkens een PV-installatie op maat tussen 3 kWp en 150 kWp (in

lees meer

KAA Gent

04/05/2021

Een PV-installatie van 411 kWp

Er liggen 2.000 zonnepanelen op de Ghelamco Arena. In een eerste fase werden er daarvan nu ruim 1.100 geplaatst op de zuidelijke flanken van de

lees meer

Duge, China

16/12/2019

4 MWp, goed voor bijna 5 miljoen kWh groene stroom per jaar!

In het laatste kwartaal van 2019, bouwden we – met in totaal bijna 250 installateurs op de verschillende daken – maar liefst 19 MWp in parallel

lees meer

"Dit project, vol duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid, is een voorbeeld van hoe wij als club in de samenleving willen staan."

Jos Donvil, CEO van RSCA

"Zeer vlotte, professionele aanpak met duidelijke communicatie onderweg."

Eigenaar van Shenglonghua

"Dankzij ProFilm slagen we er in de temperatuur met meer dan 10°C te verlagen."

Dhr. Wang, Facility Manager

"Openbare instellingen in Brussel krijgen zo een oplossing waarbij ze kunnen genieten van schone, duurzame en gratis energie."

C. Fremault, voormalig Brussels Minister van Energie

"Dit PV-project is voor ons het sluitstuk van de volledige, duurzame transformatie van het historisch complex Gare Maritime."

Peter De Durpel, Extensa

Dankzij Brusol hebben 4.000 gezinnen voor 25 jaar of langer gratis groene stroom.