België

Koninklijke lancering van Brusol

17.09.2020

BRUSSEL – Brusol heeft zich gisteren op spectaculaire wijze gelanceerd als energieleverancier in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Niemand minder dan Koning Filip kwam langs om corona-gewijs onze start te markeren als 100% groene, 100% lokale energieleverancier.

Het was in de majestueuze Gare Maritime dat Brusol zich gisteren lanceerde als energieleverancier die – als eerste partij in het land – 100% groene en 100% lokale stroom aanbiedt: de stroomproductie gebeurt op de daken van Brusselse gezinnen, en de stroom gaat ook naar deze en andere gezinnen. De stroom komt niet uit het buitenland, niet uit offshore windparken op zee, maar letterlijk van de daken van bedrijven en gezinnen in het Gewest, via installaties die Brusol zelf gebouwd heeft. De lancering gebeurde door Brussels Burgemeester Philippe Close, in aanwezigheid van ondermeer de CEO’s van Sibelga, Brugel, Brussels Finance & Invest, BNP Paribas Fortis en Triodos.

De Koning bezocht ook onze PV-installatie op de Gare Maritime en nam uitgebreid de tijd om kennis te maken met onze Brusol-teams, met de vluchtelingen-installateurs die bij ons aan de slag zijn en stopte…. aan de foodtruck die al een zomer lang door het Gewest toert.

Hieronder enkele foto's van het Koninklijke bezoek