België

CEO van EnergyVision wint prestigieuze Vlerick Award

11.10.2021

Gent, 11 oktober 2021 - De bekende Vlerick Business School heeft vrijdagavond in Gent opnieuw zijn prestigieuze Vlerick Awards uitgereikt. Met deze awards zet Vlerick de ondernemers achter duurzame groeibedrijven in de bloemetjes.

De opvolgers van de vorige winnaars (Conny Vandendriessche, oprichtster van House of HR, en Jonas Dhaenens, oprichter van Combell, CEO van Team Blue) werden tijdens een gala-avond aangekondigd door Vlaams Minister van Economie Hilde Crevits. 

Bij de genomineerden waren dit jaar ondermeer Pieter Loose (CEO Ekopak) en Louis Jonckheere (oprichter Showpad).

Maar winnaars van de Vlerick Award zijn geworden Felix Van de Maele (oprichter van Collibra, Belgiës eerste “unicorn” bedrijf) en Maarten Michielssens, CEO en oprichter van EnergyVision. “Deze award krijgen op de zevende verjaardag van EnergyVision, is leuk. De Vlerick Award is een erkenning voor ons hele team, dat ondanks twee zeer moeilijke jaren zich blijft inzetten voor onze klanten en onze projecten, en mee blijft trekken en sleuren aan ons groeiverhaal,” aldus Maarten. “Tegelijk is de erkenning ook persoonlijk leuk. Zonder Vlerick had EnergyVision nooit het levenslicht gezien. Nu deze erkenning krijgen van de school die me alles leerde, doet deugd.”

"Gefeliciteerd aan Felix en Maarten: dit zijn terechte bekroningen voor indrukwekkend ondernemerschap dat Vlaanderen op de wereldkaart zet," besloot Minister Crevits.

Voor een verslag van de avond op de website van De Tijd, zie https://www.tijd.be/ondernemen/management-ondernemerschap/felix-van-de-maele-collibra-en-maarten-michielssens-energyvision-winnen-vlerick-awards/10337547.html

Voor een dubbelinterview met de winnaars in de weekendkrant van De Tijd, zie https://www.tijd.be/ondernemen/algemeen/binnen-vijf-jaar-staat-collibra-op-de-beurs-misschien-zelfs-sneller/10337798.html