We are EnergyVision

EnergyVision, dat is een hechte groep van 128 medewerkers die alles doen om de klant centraal te stellen. Vanuit onze hoofdzetel in Gent (België) en onze kantoren in Casablanca, Khouribga (Marokko) en Tianjin (China), streven we naar maximale energiebesparingen voor onze klanten. Daarbij nemen we ook alle financiële drempels weg voor de klant, en kiezen we integraal voor kwaliteit, zonder compromis (dat staat ook zo in onze ISO9001:2015 ‘Quality Policy', die u hier kunt terugvinden).

Tussen 2014 en vandaag realiseerden we ruim 5.500 energieprojecten. Van groot (5 MWp) tot klein (15kWp). Van multinational tot landbouwer. Van familiebedrijf in de Westhoek tot megafabriek in China. Van Airbus tot Picanol, van Cortina tot Miliken, van een lokale boerderij in Marokko tot een HVAC-specialist in Inner Mongolië.

We werken met hart en ziel, met één doel: onze klanten maximaal ontzorgen wat energie betreft.

Enkele cijfers achter ons bedrijf

128 werknemers

85 mannen, 43 vrouwen

6 kantoren

10 koffiemachines

110.500 kopjes koffie per jaar

18 nationaliteiten

die samen 9 talen spreken

+ 5.500 projecten

samen goed voor ruim 315 miljoen kWh per jaar

+ 332 MWp PV

dat zijn ruim 900.000 zonnepanelen

118 miljoen EUR

Omzet 2020 (geconsolideerd)

13 miljoen EUR

Nettowinst 2020 (geconsolideerd)

Onze visie en missie

ENERGY-VISION

De visie van EnergyVision? Die zit al in onze naam! Maar niet énkel in onze naam. De visie van EnergyVision, die zit in elke vezel van ons bedrijf, in het hart, in het brein, overal. We willen echte meerwaarde creëren op basis van relevante innovatie.

Onze technologieën zijn eco-gebaseerd: ‘eco’ zoals in ecologisch, maar ook economisch.

We willen marktleider zijn in onze kernregio’s, waarbij we onszelf onderscheiden dankzij onze focus op eco R&D, complete oplossingen en duurzaamheid zowel in technologie als in projectrealisatie.

ENERGY-MISSION

EnergyVision wil de betrouwbare partner zijn voor specifieke energieprojecten in de industriële markt, gebaseerd op principes van ontzorging, state-of-the-art technologie, partnership en kwalitatieve marktinteractie.

EnergyVision mikt op complete, duurzame energieoplossingen en -projecten, van design tot oplevering.