België
China

Het gaat vooruit in België...

18.10.2018

EnergyVision is dit jaar de grootste PV-bouwer in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Ongeveer elke twee weken leveren we een nieuw project af binnen het Solarclick-programma van netbeheerder Sibelga en Brussel Leefmilieu. We leggen zonnepanelen op scholen, rusthuizen, musea, zwembaden, enzovoort. Het eerste project werd ingehuldigd door Brussels Minister van Energie Céline Fremault. Intussen zijn we bijna tien gebouwen verder. Nog veertig projecten te gaan.

Meer info over onze Brusselse PV-projecten (inclusief timelapse video) vindt u hier.

Het gaat vooruit in China...

BEIJING, 18/10 - EnergyVision tekende vandaag in Beijing, in aanwezigheid van Belgisch Ambassadeur Marc Vinck, een raamakkoord met Solargiga ten belope van 23 miljoen EUR. Dit gebeurde ter gelegenheid van The first Sino-Belgian Green Energy Day, een initiatief van de ambassade dat zo'n 120 geïnteresseerden lokte. Ondermeer EnergyVision, CMI en VITO stelden hun Belgisch energiegamma voor aan een Chinees publiek. En wij tekenden dus ook een miljoenencontract met Solargiga.
Solargiga was één van de allereerste PV-fabrikanten in China. Na een eerste succesvolle project van 1,9 MWp in Jinzhou, in het noorden van China, breiden we onze samenwerking nu verder uit. We bouwen samen met hen volgend jaar ruim 20 MWp in China. Om dat wat inzichtelijk te maken: een gemiddeld project is circa 2 MWp en bouwen we met 80 arbeiders – onder Belgische begeleiding – op circa 35 dagen.

Meer info over onze Chinese projecten vindt u hier.

Kwaliteit voorop

Onze focus op kwaliteit en onze passie voor de klant staan centraal sinds dag één, maar liggen nu ook formeel vast: elk van onze kantoren behaalde de jongste tijd een ISO9001:2015-certificaat. Onze mensen zijn doordrongen van het feit dat enkel het allerbeste goed genoeg is voor onze klanten. Er lopen genoeg cowboys rond in de wereld van duurzame energie. Met kwaliteit en een bijzondere aandacht voor onze klanten maken we elke dag het verschil.

Meer over onze visie en onze aanpak leest u hier

EnergyVision = ISO9001:2015

En zoals beloofd: gratis zonnepanelen in Brussel.

Het staat in de titel en het is gemeend: woont of werkt u in het Brussels Gewest, dan komt u in aanmerking voor gratis zonnepanelen die we aanbieden onder het programma ‘Brusol’. Het kan simpelweg door u hier aan te melden. Dan krijgt u binnen de kortste keren te horen of uw dak in aanmerking komt.

Tot binnenkort?