België
EnergyVision

EnergyVision@Davos

27.01.2023

EnergyVision werd uitgenodigd op de jaarlijkse conferentie van het World Economic Forum in Davos, die plaatsvond van 16 tot 20 januari 2023. Naast verschillende panelgesprekken en private sessies over de energietransitie, hoe die versneld kan worden en hoe ook ontwikkelingslanden en groeilanden daar deel van kunnen uitmaken, waren er ook verschillende bilaterale meetings, ondermeer met de Eerste Ministers van België en Marokko, Premier Alexander De Croo en Premier Aziz Akhannouch. Onderwerp van die meeting was de substantiële investeringen die EnergyVision de komende maanden en jaren plant te doen in Marokko. We werden met open armen verwelkomd.

Foto: Debat over de energietransitie in Europa, met ondermeer Premier De Croo, Christine Lagarde (President van de Europese Centrale Bank) en de Europese Commissaris voor Energie Kadri Simson.

Foto ⬇️: Gesprek over de investeringen van EnergyVision in Marokko. Van links naar rechts: Maarten Michielssens (CEO EnergyVision), Aziz Akhannouch (Eerste Minister van Marokko) en Alexander De Croo (Eerste Minister van België).

Foto ⬇️: EnergyVision hield een week lang kantoor in Davos