Wek uw eigen energie op

Uw energiekost doen dalen met onze zonnepanelen

Energie kost geld, veel geld. En wordt jaar na jaar enkel duurder. Hoog tijd om daar komaf mee te maken. We plaatsen – op onze kosten en ons risico – een PV-installatie op uw dak. Zonnepanelen.
Deze genereren het hele jaar door elektriciteit. Deze kunt u vrij gebruiken, aan een lagere, vaste kost dan uw huidig energietarief. U bent beschermd tegen de jaarlijkse prijsstijgingen. U betaalt enkel voor de stroom die u effectief gebruikt. De reststroom injecteren we in het net. Zo verdienen wij op termijn onze investering terug.
En u, u bespaart vanaf dag één.

Wij regelen alles van A-Z

Stap 1: Wij bekijken uw energieprofiel en contacteren de netbeheerder

Op onze kosten doen we een haalbaarheidsstudie: heeft u een constant verbruik? Liggen uw pieken in de zomer (wanneer er veel zon is) of eerder in de winter (wanneer de installatie weinig rendeert)? Hoe ziet uw laagspanningsbord eruit of het AC-gedeelte van uw infrastructuur?

De netbeheerder voert een netstudie uit op onze kosten en geeft onafhankelijk advies. Zo wordt meteen duidelijk welke ingrepen aan uw infrastructuur eventueel nodig zijn.

Stap 2: We bekijken de mogelijkheden van uw dak

Op onze kosten gebeurt een stabiliteitsstudie. Een onafhankelijk studiebureau berekent alle lasten op het dak. Zo zien we wat technisch haalbaar is.

Stap 3: Wij regelen alles omtrent uw zonnepanelen installatie

Haalbaarheidsstudie, netstudie en stabiliteitsstudie zijn ok? We have a go! Wij regelen alles. De hele administratieve rompslomp, de installatie van de panelen op het dak, de financiering van het hele project, de verzekering, de indienstname en daarna ook het onderhoud en de monitoring.

Stap 4: Wij geven u een betere energieprijs dan uw huidige leverancier

U betaalt enkel voor de stroom die u effectief gebruikt. De rest injecteren we in het net. Voor de stroom die u verbruikt, betaalt u een prijs die gegarandeerd lager is dan uw huidige prijs per kWh. Meer nog: die prijs ligt vast voor de hele duurtijd. Zo heeft u 15 jaar lang zekerheid over uw energiekosten. Vijftien jaar lang bent u beschermd tegen prijsstijgingen.

Stap 5: En na afloop?

Dat kiest u helemaal zelf. We komen de installatie op onze kosten van uw dak halen. Of u neemt de installatie over, voor een symbolische euro: dat betekent dat u nog minstens 10 jaar kunt genieten van gratis stroom.

Met EnergyVision geniet u van een integrale energie-ontzorger.

Reeds 5.500 tevreden klanten gingen u voor en kozen voor EnergyVision.

CONTACTEER ONS

 

Ons voorstel in een notendop

U vermijdt een grote investering in zonnepanelen.

U betaalt een lagere energieprijs per kWh, zonder risico of verplichtingen.

U geniet van een vaste energieprijs gedurende 15 jaar.

De beste kwaliteit van zonnepanelen

Geen kleine lettertjes bij ons, geen onduidelijkheden, geen verrassingen. Wij plaatsen zonnepanelen op uw dak, op onze kosten. We verkopen de stroom aan u. Dat betekent dat we onze investering enkele terugverdienen, als we veel stroom kunnen genereren. En daarom kijken we naar de allerbeste kwaliteit van zonnepanelen.

EnergyVision is op vandaag de grootste Belgische PV-speler op de markt. We bouwen honderden energieprojecten per jaar, waarvan 15 per jaar op overheidsgebouwen in onze hoofdstad Brussel. We monitoren de opbrengsten van alle installaties. Onze projecten brengen jaarlijks ruim 332 miljoen kWh aan groene stroom op. We hebben raamakkoorden met de grootste leveranciers ter wereld. Zo kunnen we zonder compromis kiezen voor topkwaliteit tegen scherpe prijzen. Want hoe hoger de kwaliteit, hoe meer elektriciteit de installatie oplevert.

Hoe meer elektriciteit u kunt afnemen, hoe meer u bespaart. En hoe sneller onze investering terugverdiend is. U heeft ons woord dat we de installatie perfect gaan onderhouden. En zo kunt u op beide oren slapen: enkel het beste is goed genoeg voor uw dak.

Het resultaat

Zonder zorgen geniet u van een vaste en goedkopere energieprijs. Wij staan in voor de verzekering, het onderhoud en dragen alle mogelijke kosten. Zo bent u klaar voor de groene economie van morgen zonder kopzorgen.

Op zoek naar een andere energieoplossing?

Verminder uw energieverbruik

De goedkoopste energie is de energie die u niét verbruikt. We vervangen uw oude, energieverslindende technologieën door recente oplossingen (denk aan LED-verlichting of andere optimalisaties). 

Wij willen ons verbruik verminderen

Stap over naar 100% groene energie

U bent in Brussel gevestigd? Stap nu over naar Brusol als energieleverancier. Brusol is ons lokaal project in het Gewest. Onze belofte: 100% groen en 100% made in Brussels.

Wij veranderen van energieleverancier

(Opgelet, u wordt doorverwezen naar onze Brusselse website www.brusol.be)

Nog steeds niet gevonden wat u zoekt?

Aarzel niet om ons te contacteren met al uw vragen omtrent energie.

 

Stel uw vraag op ons contactformulier.