EnergyDrive,
let's charge Belgium

Gratis laadplein met
100% groene en
100% lokale energie

Wij staan in voor de aankoop, installatie, exploitatie en onderhoud van het laadplein. En dat alles met 100% groene energie.

Volledige ontzorging

  • Geen kosten. U vermijdt een grote investering in laadpalen, civiele werken en eventueel zelfs in een hoogspanningscabine.
  • Geen zorgen. Wij regelen alles van A tot Z. De voorstudie, de installatie, de monitoring, een 24/7 helpdesk, laadpasjes,.. nemen wij volledig op ons.

Gegarandeerd
laag laadtarief

Bij EnergyDrive laden uw medewerkers en/of bezoekers aan een scherpe prijs.

Ik wil een laadplein

Met onze EnergyDrive-formule biedt EnergyVision laadpalen as-a-service aan.

EnergyVision financiert alles. We installeren de laadpalen of plaatsen zelfs een volledig laadplein. Nadien wordt alles door ons uitgebaat en gemonitord. Laden op uw locatie wordt volledig ontzorgdUw medewerkers en/of bezoeker betaalt enkel de geladen kWh aan een scherp tarief. Bovendien is onze energie 100% groen en 100% lokaal. Ze komt van onze eigen hernieuwbare energie-installaties.

Doordat EnergyVision de investering draagt en tevens instaat voor de energielevering, is EnergyDrive de beste garantie voor een goed werkende laadinfrastructuur. Onze formule kan zowel bij overheden, KMO’s als bij medewerkers thuis.

Een allesomvattende oplossing dus, met 100% groene stroom, zonder te investeren. Benieuwd naar hoe we te werk gaan?

Ontdek het hier

Met EnergyDrive geniet uw bedrijf van een integrale laadoplossing

U heeft een bedrijf en bent op zoek naar gratis laadpalen of een volledig laadplein? Bij EnergyDrive bent u aan het juiste adres.

Ik wil een laadplein

Oplossingen op maat

Laadpalen voor
bedrijven en overheden

U heeft een bedrijf en bent op zoek naar gratis laadpalen of een volledig laadplein? Bij EnergyDrive bent u aan het juiste adres.

Ik wil een laadplein

Laadpas voor
bedrijven en particulieren

U rijdt elektrisch? Bestel een laadpas van EnergyDrive en laad uw wagen op bij meer dan 250.000 laadpunten in Europa. Aan de EnergyDrive laadpalen geniet u van een gegarandeerd laag laadtarief.

Ik wil een laadpas

Zonnepanelen en een laadpunt bij u thuis

Met onze EnergyHome-formule geniet u van zonnepanelen en een laadpunt. Wilt u uw wagen opladen met stroom vanop uw eigen dak? Dat kan!

Ontdek het hier

Vragen over EnergyDrive?

Op onze uitgebreide FAQ-pagina vindt u meteen het antwoord op uw vraag.

Klik hier voor de FAQ over EnergyDrive

Laden bij meer dan 250.000 laadpunten

Via onze handige EnergyDrive App vindt u altijd een laadpaal in de buurt. Alles verloopt volgens onze gekende EnergyVision-formule:

  • helder,
  • eenvoudig,
  • transparant,
  • geen verrassingen,
  • geen kleine lettertjes.

Via ons netwerk en laadpas kunt u laden in heel Europa. Momenteel zijn er zo’n 250.000 laadpunten waar u vlot toegang toe heeft, waaronder 99% van de Belgische laadpunten. Bekijk hieronder de lijst van onze geconnecteerde netwerken.

Raadpleeg onze tarieven hier

Ja, ik wil een laadpas van EnergyDrive

Ontdek ons netwerk