Elektrisch rijden betekent slim laden

100% gratis laadpaal 

Je wilt of hebt een elektrische wagen, maar je hebt nog geen oplossing om die thuis op te laden?
Goed nieuws: wij komen, helemaal gratis, een laadpaal bij jou thuis installeren als je ook gratis zonnepanelen bij ons bestelt. Zo kan jij je wagen laden wanneer je wil, zonder dat je zelf moet investeren.  

Onze formule

Alles over je gratis laadpaal

Bij EnergyVision is gratis het sleutelwoord, zo kan jij genieten van de energietransitie zonder daarom eerst te moeten investeren of betalen.

Thuis laden

Batterij bijna leeg? Met een laadpaal bij jou thuis hoef je niet steeds op het werk te laden of op zoek te gaan naar een publieke laadpaal.

Zonder investering

Een laadpaal van EnergyVision is 100% gratis, inclusief plaatsing, keuring, monitoring en herstelling.  

Slimme energiesturing

EnergyVision, dat is duurzame energie en een lagere energiefactuur. Daarom zorgen we ervoor dat je onze laadpaal ook aan je zonnepanelen kan koppelen. Zo laad je milieuvriendelijk én bespaar je gegarandeerd.

Zonne-energie en elektrisch laden in jouw woning

100% gratis zonnepanelen en gratis laadpaal

Gratis zonnepanelen op je dak en een gratis laadpaal aan je woning, da’s twee vliegen in één klap. Zo neem jij 200% deel aan de energietransitie zonder dat je zelf moet investeren. 

FAQ

Vind hier het antwoord op al je vragen.

Zijn er bepaalde voorwaarden voor het (gratis) laadpunt?

Bezitten over een elektrische wagen, zodat er minimum circa 1.500 kWh per jaar kan afgenomen worden langs het laadpunt én plaats hebben om een laadpunt te plaatsen. Wij betalen enkel voor de plaatsing van de console aan de muur, niet in de oprijlaan en voorzien één doorboring door de muur. Civiele werken (graafwerken, herstellen van tuin en opritten) zijn niet ten onze laste.

Kan ik later instappen voor een laadpunt? Stel dat ik in de toekomst een elektrische auto zou kopen, kan ik dan nog beslissen om ook een laadpunt te laten installeren?

Voorlopig kunnen we enkel een laadpaal bij je thuis voorzien op het moment dat we je zonnepanelen komen plaatsen. 

Wat gebeurt er na de duurtijd van het contract met het laadpunt?

Wij laten na de duurtijd (30 jaar) van het contract het laadpunt ter plaatse. De hele installatie wordt dan jouw eigendom.