Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

EnergyVision staat voor duurzaamheid in alle fasen van de waardeketen.
Onze technologieën zijn niet enkel goed voor uw portefeuille, maar ook voor de ecologische waarde van uw gebouw en uw omgeving.

Goede doelen

En er iss meer. Een substantieel deel van onze tijd en middelen gaat naar goede doelen en NGO’s. We ondersteunen enkele projecten, zowel lokaal als internationaal.

We helpen lokale boeren in Marokko.

En we zijn heel trots op onze samenwerking met Liter of Light. Dat project is gestart in de sloppenwijken van Manila, Filipijnen door Illac Diaz. Vandaag zijn gedreven, enthousiaste teams van Liter of Light actief in enkele tientallen (voornamelijk ontwikkelings-)landen. Het principe? Lege colaflessen worden gevuld met water en bleekmiddel, worden geïnstalleerd in een dak en geven licht, letterlijk een ‘liter licht’. Dergelijke ‘zonnefles’ heeft hetzelfde effect als een gloeilamp, met  dat verschil dat het geen energie verbruikt. Zonlicht wordt rechtstreeks gereflecteerd en verspreid door het water in de fles en het verlicht de ruimte. Zo verlicht Liter of Light letterlijk het leven van miljoenen arme mensen.

Samen met Illac en zijn team van Liter of Light ontwikkelden we enkele interessante, nieuwe producten.

LITER OF LIGHT

Liter of Light, Maarten Michielssens & Yang Zhang
EnergyVision Liter of Light
EnergyVision Liter of Light
EnergyVision Liter of Light
EnergyVision Liter of Light
EnergyVision Liter of Light