Werken bij EnergyVision

Goesting om bij ons te werken?

Bij EnergyVision helpen we mensen graag voorbereiden op nieuwe opportuniteiten en uitdagingen. Er zijn mogelijkheden in verschillende departementen, in elk van onze kantoren én in verschillende functies. Je bent down-to-earth, rechttoe rechtaan en wil graag groeien, leren en excelleren? Als je onze toewijding en passie voor klanten deelt, en je werkt graag in verschillende teams en culturen, dan is EnergyVision wellicht echt iets voor jou! Ontdek onze vacatures hieronder.

Staat er geen vacature open in jouw expertise domein, maar ben je wel overtuigd van jouw meerwaarde binnen het bedrijf?

Stuur gerust spontaan jouw CV en motivatie door

DIT zijn onze EValues

Doelgerichtheid

Impact als streefdoel

Integriteit

We zijn integer en authentiek

Transparantie

Transparantie, duidelijkheid en openheid zijn cruciaal

Ontdek onze vacatures

Gent, België

Senior PHP Developer

Wil jij mee deel uitmaken aan de ontwikkeling van een softwareplatform voor laadpalen én zo meehelpen aan de vergroening van mobiliteit?

Gent, België

Servicetechnieker

Ben je gebeten door techniek? Werk je graag zelfstandig? Wil je graag werken in een snelgroeiende duurzame firma? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken!

Gent, België

Solar Engineer

Hou jij van ontwerpen en engineering? Ben jij een technisch talent? En heb je een sterke interesse in hernieuwbare energie?

Gent, België

Project Manager ASTER

Ben jij organisatorisch en flexibel ingesteld? Hou jij ervan om projecten van A tot Z op te volgen ? En heb je daarnaast ervaring binnen de PV-sector? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken!

Gent, België

Accountmanager - EnergyDrive

Heb jij al een stevige kennis en netwerk in de laadpalen en/of energiesector? Dan ben jij misschien wel de persoon om samen met EnergyVision het groene verhaal in Vlaanderen
verder uit te bouwen.

Gent, België

Performance Marketeer

Ben je een digital native die steeds data driven te werk gaat? Zoek jij een functie met een gevarieerd en uitdagend takenpakket?

Wat bieden we jou?

Bij EnergyVision helpen we mensen graag voorbereiden op nieuwe opportuniteiten en uitdagingen. Naast een gevarieerd takenpakket en loon streven we ook naar tevreden medewerkers en een unieke teamgeest.

Opleiding

Door continue opleiding en ondersteuning waar nodig kunnen onze medewerkers blijven groeien, in hun rol, maar ook als persoon.

Work-life balans

Naast het werk zijn onze medewerkers ook ouders, sporters,… en hebben ze heel uiteenlopende hobby’s. Daarom bieden we waar mogelijk een zo flexibel mogelijke werkomgeving, waar in samenspraak met collega’s alles bespreekbaar is.

Uitdagingen én ontspanning

Omdat een aperitief, een afterwork drink en een teambuilding er gewoon bijhoren…

Niet meteen de functie die je zocht of wil je meer informatie?

Onze HR Coordinator Evert-Jan helpt jou graag verder!