Werken bij EnergyVision

Goesting om bij ons te werken?

Bij EnergyVision helpen we mensen graag voorbereiden op nieuwe opportuniteiten en uitdagingen. Er zijn mogelijkheden in verschillende departementen, in elk van onze kantoren én in verschillende functies. Je bent down-to-earth, rechttoe rechtaan en wil graag groeien, leren en excelleren? Als je onze toewijding en passie voor klanten deelt, en je werkt graag in verschillende teams en culturen, dan is EnergyVision wellicht echt iets voor jou! Ontdek onze vacatures hieronder.

Staat er geen vacature open in jouw expertise domein, maar ben je wel overtuigd van jouw meerwaarde binnen het bedrijf?

Stuur gerust spontaan jouw CV en motivatie door

DIT zijn onze EValues

Doelgerichtheid

Impact als streefdoel

Integriteit

We zijn integer en authentiek

Transparantie

Transparantie, duidelijkheid en openheid zijn cruciaal

Ontdek onze vacatures

Gent, België

Marketing Support

Ben jij op zoek naar een job waar je jouw creatieve en communicatieve skills ten volle kan inzetten? Zoek jij een functie met een gevarieerd en uitdagend takenpakket?

Gent, België

Admin Coordinator - Assets

Ben jij administratief sterk? Ga jij steeds zelfstandig en nauwkeurig te werk? Haal jij voldoening uit een administratief coördinerende rol?

Casablanca, Marokko

Operational Manager Marokko

Zin in een internationale uitdaging? Wil jij onze communicatieschakel zijn tussen onze kantoren in België en Marokko? Dan zou dit wel eens iets voor jou kunnen zijn!

Gent, België

Materiaalbeheerder

Heb jij een sterke interesse in materiaalbeheer? Krijg jij voldoening uit structuur en orde? Draag jij kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel?

Gent, België

HR Officer

Ben je sterk in (personeels)administratie, maar word je ook enthousiast bij het meehelpen om onze employer brandingstrategie te versterken? Dan ben jij degene waar wij naar op zoek zijn!

Gent, België

Business Software Support

Heb jij een sterke interesse in bedrijfssoftware? Krijg jij voldoening van een ondersteunende rol? Werk jij graag mee aan de optimalisatie van ons ERP systeem?

Wat bieden we jou?

Bij EnergyVision helpen we mensen graag voorbereiden op nieuwe opportuniteiten en uitdagingen. Naast een gevarieerd takenpakket en loon streven we ook naar tevreden medewerkers en een unieke teamgeest.

Opleiding

Door continue opleiding en ondersteuning waar nodig kunnen onze medewerkers blijven groeien, in hun rol, maar ook als persoon.

Work-life balans

Naast het werk zijn onze medewerkers ook ouders, sporters,… en hebben ze heel uiteenlopende hobby’s. Daarom bieden we waar mogelijk een zo flexibel mogelijke werkomgeving, waar in samenspraak met collega’s alles bespreekbaar is.

Uitdagingen én ontspanning

Omdat een aperitief, een afterwork drink en een teambuilding er gewoon bijhoren…

Niet meteen de functie die je zocht of wil je meer informatie?

Onze HR Coordinator Evert-Jan helpt jou graag verder!