Werken bij EnergyVision

Goesting om bij ons te werken?

Bij EnergyVision helpen we mensen graag voorbereiden op nieuwe opportuniteiten en uitdagingen. Er zijn mogelijkheden in verschillende departementen, in elk van onze kantoren én in verschillende functies. Je bent down-to-earth, rechttoe rechtaan en wil graag groeien, leren en excelleren? Als je onze toewijding en passie voor klanten deelt, en je werkt graag in verschillende teams en culturen, dan is EnergyVision wellicht echt iets voor jou!

Staat er geen vacature open in jouw expertise domein, maar ben je wel overtuigd van jouw meerwaarde binnen het bedrijf? Stuur gerust spontaan jouw CV en motivatie door.

Wie zijn we?

EnergyVision, dat is een hechte groep van 135 medewerkers die alles doen om de klant centraal te stellen. Vanuit onze hoofdzetel in Brussel (België) en onze kantoren in Gent (België), Casablanca, Khouribga (Marokko) en Tianjin (China), streven we naar maximale energiebesparingen voor onze klanten. Daarbij nemen we ook alle financiële drempels weg voor de klant, en kiezen we integraal voor kwaliteit, zonder compromis.

Ontdek onze vacatures

Brussel, België

IT Support Specialist

Hebben hard- en software geen geheimen voor jou? Kan iedereen bij jou terecht met vragen rond IT? Altijd al gedroomd om op een IT-helpdesk te werken?

Gent, België

Administration Coordinator

Ben je administratief sterk en ervaren? Zie je steeds de meest efficiënte manier om taken af te werken en kan je dit omzetten in een actieplan?

Brussel, België

IT Coordinator

Hebben hard- en software geen geheimen voor jou? Kan iedereen bij jou terecht met vragen rond IT? Altijd al gedroomd om een interne IT-helpdesk uit te rollen?

Wat bieden we jou?

Bij EnergyVision helpen we mensen graag voorbereiden op nieuwe opportuniteiten en uitdagingen. Naast een gevarieerd takenpakket en loon streven we ook naar tevreden medewerkers en een unieke teamgeest.

Opleiding

Door continue opleiding en ondersteuning waar nodig kunnen onze medewerkers blijven groeien, in hun rol, maar ook als persoon.

Work-life balans

Naast het werk zijn onze medewerkers ook ouders, sporters,… en hebben ze heel uiteenlopende hobby’s. Daarom bieden we waar mogelijk een zo flexibel mogelijke werkomgeving, waar in samenspraak met collega’s alles bespreekbaar is.

Uitdagingen én ontspanning

Omdat een aperitief, een afterwork drink en een teambuilding er gewoon bijhoren…

Not quite the job you were looking for or need more information?

Our HR Coordinator Evert-Jan will be happy to help you!