Waarom bedrijven voor EnergyVision kiezen?

EnergyVision is op vandaag marktleider in de zonnesector in Vlaanderen en Brussel. Niet door de goedkoopste te zijn, wel door het beste totaalaanbod te brengen. Dat zeggen niet wij, maar onze ruim 18.500 klanten.

Klik op de video om ons beter te leren kennen! 

Dit zijn de voornaamste redenen waarom ze voor EnergyVision kozen als hun partner in hernieuwbare energie:

1. Expertise

EnergyVision bouwde reeds meer dan 18.500 projecten, voor een totaal van ruim 680 MWp aan zonnepanelen. We bouwen met eigen teams voor onze industriële klanten in België, China en Marokko. In Brussel zijn we op de residentiële markt actief met onze Brusol-formule én we zijn we bouwer van SolarClick (programma van netbeheerder Sibelga en de Brusselse overheid) waarbij we vijftig overheidsgebouwen voorzien van zonnepanelen. In Vlaanderen installeren we zonnepanelen binnen de ASTER aanbesteding op meer dan 50.000 sociale woningen.

Met ons haalt u vakmensen in huis met tonnen ervaring.

2. Stabiliteit

EnergyVision heeft 225 medewerkers in 5 kantoren. De geconsolideerde jaaromzet van de groep bedroeg in 2022 117 miljoen EUR. We hebben een zeer solide balans. We zijn een internationaal bedrijf maar met 100% Belgische verankering in aandeelhouderschap. Ons managementteam heeft jarenlange industriële ervaring. We hebben een uitgebreide Raad van Bestuur met onafhankelijke, sterke figuren (M/V).

Op ons kunt u rekenen, in goede en kwade dagen.

3. Kwaliteit

Alle kantoren van EnergyVision hebben een ISO9001:2015 en ook een VCA** certificaat. We hebben een integraal kwaliteitsmanagementsysteem met zeer doorgedreven processen. Onze mensen hebben VCA- en RESCERT-attesten. We zijn lid van PV Cycle. We werken enkel met tier1-materialen en de nieuwste technologieën (bv. Mono perc, i.p.v. poly of mono).

Bij ons geen verrassingen.

4. Klantenbeleving

We nemen onze klanten mee in een volledig traject, van A tot Z. We werken daarbij 100% transparant en communiceren proactief. We zijn zeer nabij en passen ons aan aan uw wensen: bouwen enkel overdag, of enkel ’s avonds, of enkel in het weekend, alles is bespreekbaar. Tijdens de bouw houden we u dagelijks op de hoogte via een dagboek van de werf. Een werf- en projectleider zijn bij u van begin tot einde om alles in goede banen te leiden. Na afloop krijgt u een vaste contactpersoon voor aftersales en interventies. Onze mensen hebben een oprechte passie voor onze klanten.

U staat centraal in alles wat we doen.

5. Volledige ontzorging

We hebben de kennis, de mensen, de middelen en de materialen om u volledig te ontzorgen: inhouse design en intekening, bouw met eigen teams, volledige financiering van uw project, soms tot wel 30 jaar lang. Onderhoudscontracten met gegarandeerde interventies binnen de 24 uur. Op elk moment ruim één miljoen EUR aan reserveonderdelen in stock. En verregaande garanties in sommige formules: als u niet bespaart, betalen wij u terug voor de gemiste kWh. We zorgen voor een installatie die tot in de puntjes klopt, en performant is. Dat is onze business. Zo kunt u zich concentreren op waar u goed in bent : ùw business.

We zijn niet de goedkoopste, wel de meest complete. En trots om voor u te mogen werken!

Met EnergyVision geniet u van een integrale energie-ontzorger

Reeds 18.500 tevreden klanten gingen u voor en kozen voor EnergyVision.

Contacteer ons

Tot uw dienst, elke dag opnieuw!