Word lid van EnergyDrive

U rijdt elektrisch? Bestel een laadpas van EnergyDrive en laad uw wagen op tegen ongeziene tarieven en met 100% groene, 100% Belgische stroom. U betaalt maximaal 0,25 EUR/kWh voor een laadbeurt aan een EnergyDrive laadpaal (max. 0,50 EUR/kWh aan een ultrasnelle laadpaal). Prijzen zijn inclusief BTW.

De voordelen van een EnergyDrive laadpas op een rijtje:

  • Laadpas van EnergyDrive: tijdelijk 0 EUR in plaats van 20 EUR per jaar
  • Laad voor max. 0,25 EUR/kWh incl. BTW aan een EnergyDrive AC laadpaal
  • Laad voor max. 0,50 EUR/kWh incl. BTW aan een EnergyDrive DC ultrasnelle laadpaal

Nieuwe tarieven geldig vanaf 10 juni 2022 (*):

Door de huidige prijsstijgingen in de energiemarkten, met prijzen die verdubbelen tot verdrievoudigen, zijn we genoodzaakt om een beperkte tariefverhoging door te voeren. U zal op vandaag max. 0,25 EUR/kWh aan een EnergyDrive AC laadpaal (ipv 0,20 EUR/kWh vorig jaar) en max. 0,50 EUR/kWh (ipv 0,40 EUR/kWh vorig jaar), aan een EnergyDrive DC ultrasnelle laadpaal.

*Tariefwijzigingen worden steeds via deze website gecommuniceerd en gaan in 10 dagen na bekendmaking.

** Klanten die voor 10 juni 2022 hadden ingetekend op de initiële tarieven van max. 0,20 EUR/kWh aan een EnergyDrive AC laadpaal en max. 0,40 EUR/kWh aan een EnergyDrive DC ultrasnelle laadpaal, zullen nog tot het eind van hun eerste jaar lidmaatschap blijven genieten van deze prijzen op EnergyDrive laadpalen (de tariefverhoging wordt maandelijks via een krediet ongedaan gemaakt).

Ja, ik wil een gratis laadpas

Gratis laadpas van EnergyDrive

Geen aanschafkosten, geen abonnementskosten.

De laagste laadprijzen in de markt

Max. 0,25 EUR/kWh aan een EnergyDrive AC laadpaal (22 KW) Max. 0,50 EUR/kWh aan een EnergyDrive DC ultrasnelle laadpaal (350 KW)

De EnergyDrive App

Vind een laadpaal in uw buurt via onze app die de scherpste tarieven toont.

Werkt in heel Europa

Op laadpalen die niet van EnergyDrive zijn, betaalt u het ingestelde CPO tarief + 6% commerciële marge per laadsessie.

0 EUR investering

Tijdelijke promo: geen instapkosten

We zijn volop ons netwerk van laadpalen in België aan het uitrollen. Al onze laadpalen werken op groene stroom die afkomstig is van onze zonnepanelen die in de regio geplaatst zijn. Onze laadpalen vind je op laadpleinen, bij mensen thuis en op straat. Met de EnergyDrive laadpas laadt u goedkoop op in het hele land. Maar u kunt er ook elders in Europa mee terecht aan scherpe tarieven.

Via onze handige EnergyDrive App vindt u altijd een laadpaal in de buurt. Alles verloopt volgens onze gekende EnergyVision-formule:

helder,
eenvoudig,
transparant,
geen verrassingen,
geen kleine lettertjes.

Ja, ik wil een gratis laadpas