Hoe gaan we te werk?

Wij regelen alles van A-Z

Stap 1: Wij bekijken uw energieprofiel en bepalen met u de toekomstige noden

Op onze kosten doen we een haalbaarheidsstudie: hoeveel laadpalen en energie heeft u nodig? Wenst u liever trage of snelle laadpalen? Wilt u de laadpalen slim aansturen? Wilt u de laadpalen combineren met een PV-installatie? Welke (civiele) werken zijn nodig? Op basis van een vragenlijst en een plaatsbezoek krijgen we inzicht in de details van uw project.

Als er een verzwaring van de aansluiting noodzakelijk is of als er een nieuwe middenspanningscabine moet geplaatst worden, voert de netbeheerder een netstudie uit (ook dat gebeurt op onze kosten) en geeft deze een onafhankelijk advies. Zo wordt meteen duidelijk welke ingrepen aan uw infrastructuur eventueel nodig zijn.

Wij vragen de nodige vergunningen aan voor de verzwaring van de elektriciteit, alsook een eventuele omgevingsvergunning. Alweer: op onze kosten.

Stap 2: We gaan over tot installatie

Haalbaarheidsstudie, netstudie en vergunningen zijn ok? We have a go! Wij regelen alles. De hele administratieve rompslomp, de installatie van de laadpalen via onze installateurs, de financiering van het hele project, de verzekering, de indienstname en daarna ook het onderhoud en de monitoring. Na de keuring zorgen wij voor de indienststelling en de koppeling met het softwareplatform.

Stap 3: Exploitatie van het laadplein

Gedurende de looptijd van het contract zorgt EnergyDrive voor 24/7 support en doorlopende monitoring van het laadplein!

Uw bezoekers en medewerkers kunnen rekenen op scherpe tarieven voor het laden van hun elektrische wagen.

Ontdek onze prijzen

Met EnergyDrive geniet uw bedrijf van een integrale laadoplossing

U heeft een bedrijf en bent op zoek naar gratis laadpalen of een volledig laadplein? Bij EnergyDrive bent u aan het juiste adres.

Ik wil een laadplein