Wek uw eigen energie
op met EnergyBiz

Gratis zonnepanelen

Via EnergyBiz van EnergyVision geniet u van een integrale energie-ontzorger.

We gebruiken de onbenutte ruimte op het dak van uw bedrijf en plaatsen er gratis zonnepanelen op. U wekt groene energie op en betaalt enkel voor de stroom die u ook verbruikt.

Reeds meer dan 15.000 tevreden klanten gingen u voor en kozen voor EnergyVision.

Volledige ontzorging

  • Geen kosten. U vermijdt een grote investering in zonnepanelen.
  • Gegarandeerde besparing. U betaalt een lagere energieprijs per kWh, zonder risico of verplichtingen.
  • Geen zorgen. U geniet van een vaste energieprijs.

Wij regelen alles: financiering, installatie, verzekering, onderhoud en monitoring

Word klant van EnergyBiz

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Ik schrijf me in

 

Uw energiekost doen dalen met onze zonnepanelen

Energie kost geld, veel geld. En wordt jaar na jaar enkel duurder. Hoog tijd om daar komaf mee te maken. We plaatsen – op onze kosten en ons risico – een PV-installatie op uw dak. Zonnepanelen. Deze genereren het hele jaar door elektriciteit. Deze kunt u vrij gebruiken, aan een lagere, vaste kost dan uw huidig energietarief. U bent beschermd tegen de jaarlijkse prijsstijgingen. U betaalt enkel voor de stroom die u effectief gebruikt. De reststroom injecteren we in het net. Zo verdienen wij op termijn onze investering terug.
En u, u bespaart vanaf dag één.

Met EnergyVision geniet u van een integrale energie-ontzorger

Reeds meer dan 18.500 tevreden klanten gingen u voor en kozen voor EnergyVision.

Ik schrijf me in

Wij regelen alles van A-Z

Stap 1: Wij bekijken uw energieprofiel en contacteren de netbeheerder

Op onze kosten doen we een haalbaarheidsstudie: heeft u een constant verbruik? Liggen uw pieken in de zomer (wanneer er veel zon is) of eerder in de winter (wanneer de installatie weinig rendeert)? Hoe ziet uw laagspanningsbord eruit of het AC-gedeelte van uw infrastructuur?

De netbeheerder voert een netstudie uit op onze kosten en geeft onafhankelijk advies. Zo wordt meteen duidelijk welke ingrepen aan uw infrastructuur eventueel nodig zijn.

Stap 2: We bekijken de mogelijkheden van uw dak

Op onze kosten gebeurt een stabiliteitsstudie. Een onafhankelijk studiebureau berekent alle lasten op het dak. Zo zien we wat technisch haalbaar is.

Stap 3: Wij regelen alles omtrent uw zonnepanelen installatie

Haalbaarheidsstudie, netstudie en stabiliteitsstudie zijn ok? We have a go! Wij regelen alles. De hele administratieve rompslomp, de installatie van de panelen op het dak, de financiering van het hele project, de verzekering, de indienstname en daarna ook het onderhoud en de monitoring.

Stap 4: Wij geven u een betere energieprijs dan uw huidige leverancier

U betaalt enkel voor de stroom die u effectief gebruikt. De rest injecteren we in het net. Voor de stroom die u verbruikt, betaalt u een prijs die gegarandeerd lager is dan uw huidige prijs per kWh. Meer nog: die prijs ligt vast voor de hele duurtijd. Zo heeft u 15 jaar lang zekerheid over uw energiekosten. Vijftien jaar lang bent u beschermd tegen prijsstijgingen.

Stap 5: En na afloop?

Dat kiest u helemaal zelf. We komen de installatie op onze kosten van uw dak halen. Of u neemt de installatie over, voor een symbolische euro: dat betekent dat u nog minstens 10 jaar kunt genieten van gratis stroom.

Ons voorstel in een notendop

Geen kosten

U vermijdt een grote investering in zonnepanelen.

Gegarandeerde besparing

U betaalt een lagere energieprijs per kWh, zonder risico of verplichtingen.

Geen zorgen

U geniet van een vaste energieprijs gedurende 15 jaar.

Met EnergyVision geniet u van een integrale energie-ontzorger

Reeds meer dan 18.500 tevreden klanten gingen u voor en kozen voor EnergyVision.

Ik schrijf me in

De beste kwaliteit van zonnepanelen

Geen kleine lettertjes bij ons, geen onduidelijkheden, geen verrassingen. Wij plaatsen zonnepanelen op uw dak, op onze kosten. We verkopen de stroom aan u. Dat betekent dat we onze investering enkele terugverdienen, als we veel stroom kunnen genereren. En daarom kijken we naar de allerbeste kwaliteit van zonnepanelen.

EnergyVision is op vandaag de grootste Belgische PV-speler op de markt. We bouwen honderden energieprojecten per jaar, waarvan 15 per jaar op overheidsgebouwen in onze hoofdstad Brussel. We monitoren de opbrengsten van alle installaties. Onze projecten brengen jaarlijks ruim 332 miljoen kWh aan groene stroom op. We hebben raamakkoorden met de grootste leveranciers ter wereld. Zo kunnen we zonder compromis kiezen voor topkwaliteit tegen scherpe prijzen. Want hoe hoger de kwaliteit, hoe meer elektriciteit de installatie oplevert.

Hoe meer elektriciteit u kunt afnemen, hoe meer u bespaart. En hoe sneller onze investering terugverdiend is. U heeft ons woord dat we de installatie perfect gaan onderhouden. En zo kunt u op beide oren slapen: enkel het beste is goed genoeg voor uw dak.

Het resultaat

Zonder zorgen geniet u van een vaste en goedkopere energieprijs. Wij staan in voor de verzekering, het onderhoud en dragen alle mogelijke kosten. Zo bent u klaar voor de groene economie van morgen zonder kopzorgen.