ENERGIEVISIE

De visie van EnergyVision? Die zit al in onze naam! Maar niet énkel in onze naam. De visie van EnergyVision,  die zit in elke vezel van ons bedrijf, in het hart, in het brein, overal.

We willen echte meerwaarde creëren op  basis van relevante innovatie.

Onze technologieën zijn eco-gebaseerd: ‘eco’ zoals in ecologisch, maar ook economisch.

We willen marktleider zijn in onze kernregio’s, waarbij we onszelf onderscheiden dankzij onze focus op eco R&D, complete oplossingen en duurzaamheid zowel in technologie als in projectrealisatie.

ENERGIEMISSIE

EnergyVision wil de betrouwbare partner zijn voor specifieke energieprojecten in de industriële markt, gebaseerd op principes van ontzorging, state-of-the-art technologie, partnership en kwalitatieve marktinteractie.

EnergyVision mikt op complete, duurzame energieoplossingen en -projecten, van design tot oplevering.

Maarten Michielssens

Een woordje over onze CEO

Maarten Michielssens (°1982) is een internationaal bekroonde energie-ondernemer. Maarten was de oprichter van het cleantechbedrijf “EcoNation”, waar hij CEO was tussen 2009 en zomer 2014. Hij heeft verschillende patenten op zijn naam staan, en realiseerde in zijn professionele carrière meer dan 150 energiebesparingsprojecten, verdeeld over 15 landen op 3 continenten.

Oprichter van de ‘Jonge Onderneming van het Jaar’ en uitgeroepen tot ‘Innovatieve Ondernemer van het Jaar’. Maarten geeft lezingen aan verschillende business schools en is spreker op internationale conferenties (thuis heeft hij heel wat minder te zeggen). Zijn projecten werden meermaals gelauwerd, ondermeer door Bloomberg (New Energy Pioneer), het World Economic Forum (Technology Pioneer), de Verenigde Naties (Momentum For Change), de Europese Commissie en de Zayed Future Energy Prize.

AWARDS EN ERKENNING

Hassan meets Ban Ki Moon
Hassan Mourhit ontmoet Ban Ki Moon (Secretaris Generaal van de VN) in New York, 2013
Liter of Light, Maarten Michielssens & Yang Zhang
Maarten Michielssens & Yang Zhang met Minister-President Geert Bourgeois en Illac Diaz (Liter of Light). Januari 2015.
Maarten King Philippe
Maarten Michielssens tijdens Staatsbezoek met Koning Filip in China (Juni 2015).
Belgian PM with Maarten
Maarten Michielssens krijgt felicitaties van voormalig Premier Elio Di Rupo.
© Kabinet van de Eerste Minister
Maarten Michielssens op de foto met de Chinese President Xi Jinping en de Belgiche Premier Elio Di Rupo in Brussel, 2014.
© Belga