Tot 20% van de gemiddelde energiefactuur gaat naar verlichting (in scholen en opslagplaatsen loopt dat zelfs op tot bijna 70%!). Bijna 80% van de industriële gebouwen heeft een verouderde verlichtingsinfrastructuur, met vaak erg energieverslindende armaturen en lampen. Het besparingspotentieel is dan ook enorm.

Uitfasering van uw  ‘potlampen’

13 april 2015. Sinds die dag zijn industriële kwikdamplampen, vaak ‘potlampen’ genoemd, niet langer toegelaten in Europa (vergelijk het met de gloeilamp bij u thuis: sinds enkele jaren zijn deze verboden door Europa. Nu gebeurde industrieel hetzelfde).

Deze energievreters zijn inderdaad van de markt gehaald door Europa. Ze mogen sinds voorjaar 2015 niet langer verkocht worden. Er gaat een lamp stuk en u wil ze vervangen? U kunt er geen meer vinden in de winkel. Dat betekent dat u een volledige relighting dient door te voeren voor uw gebouw, want u wil natuurlijk niet in het donker zitten. Spijtige zaak? Neen, fantastische opportuniteit!

EnergyVision LED Bulb

Onze oplossing voor u

EnergyVision bereidt u voor op de nabije toekomst, met “an offer you cant’ refuse”.

Wij van EnergyVision begrijpen goed dat niet iedereen bereid is om te investeren in een relighting. We denken ook niet dat dat nódig is. Daarom ontwikkelden we een formule waarbij wij de investering dragen, en samen met u de besparing delen. Het gaat als volgt:

  1. EnergyVision vervangt uw lampen door state-of-the-art verlichtingsarmaturen (bv. hoog kwalitatieve LED of T5)
  2. EnergyVision draagt de hele investering (en de bijhorende risico’s)
  3. U bespaart energie en centen vanaf dag één (we delen de besparingen – zo recupereren we onze investering)

Inderdaad, EnergyVision biedt u state-of-the-art lichtoplossingen aan, vaak gebaseerd op LED-technologie. We werken rechtstreeks van fabrikant tot eindklant, zonder veel tussenschakels. Zo kunnen we u hoogstaande kwaliteit bieden tegen verrassend interessante prijzen.

U wint vier keer

  1. U vermijdt een dure investering voor relighting (we begrijpen dat u uw centen liever investeert in andere projecten, of in uw core business);
2. U voldoet aan de strengste Europese normen (meer zelfs: u heeft voortaan have state-of-the-art technologie in uw gebouw!);
3. U bespaart onmiddellijk op uw energiefactuur (uw energieverbruik daalt terwijl u niet diende te investeren);
4. U kiest voor kwaliteit (we werken enkel met de Best Beschikbare Technieken EN we dragen de risico’s. Zo weet u dat wij voor duurzaamheid kiezen. De minder serieuze zaken laten we over aan de cowboys – van hen lopen er dezer dagen meer dan genoeg rond).